About Caribbean Jewels

Carnavalsvereniging ‘Caribbean Jewels’ is een multiculturele Caribische Carnavalsgroep uit Den Haag met elk jaar nieuwe kostuums & thema’s. De aspecten van de verschillende culturen en fantasiën zijn binnen de voorstellingen en tijdens de optocht op een moderne artistieke manier verwerkt. Wanneer wij dansen in deze kostuums is het voor ons publiek een theatrale belevenis.
Inmiddels is het Zomercarnaval uitgegroeid tot een breed en veelzijdig evenement.De bezoekers en de deelnemers hebben het evenement in hun hart gesloten. Het festival tovert de hele binnenstad van Rotterdam om tot de grootste tropische dansvloer van Nederland en is uitgegroeid tot het nationale feest der feesten.

Caribbean Jewels, de Haags Carnavals Vereniging fungeert ook op het Zomercarnaval en daarnaast bij allerlei andere evenementen zoals: officiële gelegenheden en festiviteiten in het gehele land, zo was Caribbean Jewels te bewonderen tijdens de opening van de Koninkrijksspelen 2007,  Rio aan de Rijn in Arnhem, Salsa & Samba Festival in Nijmegen, Caribisch Festival  Caribisch Carnaval Weert, & Nothing hill Carnaval in London.

Thema 2011 ” The Guardians of The Emerald City “

Carnavalsvereniging
Caribbean Jewels
Postbus 462
2501 CL
S-’Gravenhagè
info@caribbeanjewels.nl
KvK. 27.28.64.75

Advertentie