ALEXIS PEANUT BUTTER CHICKEN

 PEANUT BUTTER CHICKEN8 of 10 stuks kip karbonade
1 / 2 c. pindakaas
2 tl Sambal
1 extra groot. ei
1 tl. zout
1 / 2 theelepel. peper
1 / 2 c. melk
1 / 2 c. bloem
crackercrumbs
1 / 2 stick boter (gesmolten)

Bereidingswijze:

Roer ei, pindakaas, sambal, zout en peper goed samen . Klop melk in pindakaas mengsel.
Spoel stukken kip in koud water en afvoer.
Doe bloem in een zak en schud  de stukken kip hierin.
Dompel daarna stukjes kip in beslag, jas dit met een cracker kruimels.
Leg de kip stukken in licht ingevette ovenschaal of pan.  gesmolten boter op de top van elke kip stuk. Bak in een voorverwarmde oven 350 graden gedurende 1 uur gaar.  zoooooo simpel en snel !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s