Antilliaanse drank Ponche Crema

ponche-de-vainillaIngrediënten:


3 blikjes gecondenseerde  melk van 400 gram
8 eieren
2 eetlepels vanille
kwart theelepel nootmuskaat
1/2 liter rum
2 lege flessen

Bereiding:

Scheidt de eidooier van het eiwit en klop het met een mixer tot de eigeur weg is.
Schenk langzaam de gesuikerde melk erbij en voeg de vanille en nootmuskaat toe.
Blijf het voor circa 10 minuten doorkloppen en voeg ondertussen beetje bij beetje de rum toe.
Laat het vervolgens voor minimaal drie uur in een bedekte kom staan zodat het schuim wegtrekt.
Giet de Ponche Crema over in een fles en bewaar het afgesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s