Caribbean Saltfish ( Bakkeljauw)

Ingredientensaltfish-sm

500 gram bakkeljauw (eventueel filet)
1 flink teen knoflook, gehakt
1 tomaat, ontvelt in blokjes
1 tl tomatenpuree]
1 ui, fijngesneden
1 mad. janet peper, als je van pittig houdt fijnsnijden
4 el fijngesneden selderij
zout en peper

    LIEF_H~1   IMG_4201

Bereiding

Bakkeljauw 24 uur laten weken, 1x afspoelen. Dan droogdeppen/knijpen en bakken in wat olie tot lichtbruin. Dan in kleine stukjes ‘prakken’ en apart zetten.
Andere ingredienten in wat olie bakken tot geurend. Dan bakkeljauw erbij en alles goed mengen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker op een  Johnny Cake of pistoletje. Garnituur met wat plakjes komkommer op zuur, sla!

Klik hier voor Johnny Cakes Recept…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s