Brasil Festival Amsterdam

AMSTERDAM – In september, oktober en november 2011  organiseert een groot aantal Amsterdamse instellingen op initiatief van Het Concertgebouw het Brasil Festival Amsterdam. De officiele opening van het festival vindt plaats op 1,2,3 oktober 2011

De deelnemende cultuurinstellingen zijn Het Concertgebouw, het Tropentheater, de Stadsschouwburg Amsterdam, de Melkweg, Paradiso, het Tropenmuseum, de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), IDFA, FOAM, het Koninklijk Concertgebouw Orkest, het College Hotel, ARCAM, Teatro Munganga, Lloyd Hotel & Culturele Ambassade, Museum Jan van der Togt, Dansmakers Amsterdam, de Roode Bioscoop, Huize Frankendael, de Noorderkerk, het Rijksmuseum, het Bimhuis en A Hora do Brasil.

Gekoppeld aan het culturele festival zal er een economisch programma plaatsvinden, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW, de Ambassade van Brazilië en de sponsors van het Brasil Festival Amsterdam. Het economische programma heeft tot doel de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Brazilië te bevorderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s