Notting Hill Carnaval 2011.

Naar aanleiding van de recente rellen in Londen heeft de Metropolitan Police Service gezegd vooruitgang te boeken met haar plannen om het Notting Hill Carnival te beveiligen.
London Notting Hill Carnival Ltd zei dat de Metropolitan Police Service hun niet gevraagd had om het evenement te annuleren.”
De Trinidad en Tobago Hoge Commissaris  Garvin Nicholas gaaf ook zijn bevestiging dat carnaval in Londen door zal gaan. “Ik sprak ook met de organisatoren vandaag.
Deze zegt dat rellen in Londen het carnaval sfeer niet zal beïnvloed any way. “Nicholas vertelde dit aan de Trinidad Newsday.

“De Metropolitan Police Service (MPS) hebben momenteel geen aanbevelingen gegeven om de Notting Hill Carnival te annuleren, dus zullen wij doorgaan met plannen voor het evenement,” volgens de verklaring van Notting Hill Carnival Ltd de verklaring voegde daaraan toe, ” de MPS blijft nauw samenwerken met Notting Hill Carnival Ltd en met de andere betrokken partner & instanties van de Notting Hill Carnival. Onze plannen zullen we voortdurend uitgevoeren en zullen hier niet van afwijken tot en tijdens het evenement zelf. “

Politieoperaties eenheden zoals de British Transport Police, de Bereden Branch,
de Marine Policing Unit, Status Honden eenheid, speciale agenten en vrijwillige politie cadetten, zijn erbij gekomen om de carnaval politie te helpen. Londense politie heeft ook gewaarschuwd potentiaal onruststokers uit de buurt van het evenement weg te blijven.

London Notting Hill Carnival Ltd hebben verklaard  een ontmoeting te hebben met de lokale autoriteiten, carnivalists en de Metropolitan Police Service om de ernst van de impact die de rellen hebben gehad te bespreken en hoe dit invoed kan zijn tijdens Notting Hill Carnival 2011 deze te evalueren en er zullen maatregelen worden getrokken en die van tevoren zijn besproken om eventuele ongewenste incidenten te voorkomen.

De politie hebben nu gezegd dat ze Operation Razorback  zullen uivoeren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s